nlfren
  Home     product     voordelen     contact   
PULVER op WTV, 11 maart '09

Terwijl de crisis heel wat ondernemingen in de problemen brengt, zijn er toch bedrijven die het meer dan goed doen. Drie mensen uit Staden hebben een glasverbrijzelaar voor de horeca uitgevonden en dat blijkt nu een succesverhaal. Nog geen jaar geleden hebben ze een vennootschap opgericht en nu al werken bij Pulver in Roeselare-Beveren meer dan 23 mensen. De glasverbrijzelaar wordt hier gemaakt en verkoopt goed in heel het land. Pulver heeft voor 20 jaar een patent en wil nu ook zo snel mogelijk in het buitenland aan de slag.

KLIK HIER voor het filmpje

Het atelier waar de verbrijzelaars worden gemaakt ligt in Beveren bij Roeselare. Er zijn er al honderden van verkocht. Alles begon nauwelijks twee jaar geleden met een uitvinding.

Pulver wil vooral inspelen op het probleem van horecazaken die met lege flessen zitten. Glasverwerking zorgt voor heel wat gedoe. Sommige cafés of restaurants zitten met zo’n 2.000 flessen per week.

De firma Pulver is nog geen jaar bezig en de zaken lopen vlot. Er zijn nu al 23 werknemers. Het toestel helpt een ober om tot 50 flessen per minuut te verbrijzelen. De firma komt het gemalen glas ook ophalen. De uitvinders willen vooral dat hun uniek idee niet gekopieerd wordt.

Laatse nieuws
PULVER in WTV-journaal
lees meer
getuigenissen
PULVER op WTV
Uit ervaring weet ik dat glasafval altijd een extra onderschatte kost is in een restaurant.PULVER biedt hier echt een oplossing.
lees meer
meer getuigenissen